‘Ο ΑΣΣΟΣ’ Ταπητοκαθαριστήρια

Τα ταπητοκαθαριστήρια Ο ΑΣΣΟΣ δημιουργήθηκαν από τον ΘΕΟΔΟΣΑΚΗ ΠΑΝΤΕΛΗ και την ΑΝΤΙΓΟΝΗ  ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗ το 2002 με κύριο αντικείμενο τον καθαρισμό και φύλαξη χαλιών. Παρακολουθώντας συνεχώς της εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έφτασε σήμερα να είναι πρωτοπόρο σε υποδομή, εγκαταστάσεις, μηχανολογικό εξοπλισμό και τεχνογνωσία.

Με την συνεχή έρευνα, τον σεβασμό στην περιουσία που μας εμπιστεύεστε και την αγάπη για αυτό που κάνουμε καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας. Με τις συνεχείς επενδύσεις μας σε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό – επεκτάσεις κτιριακών εγκαταστάσεων και εφαρμογές στις νέες τεχνολογίες (η/υ- barcodes) είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα στο αποτέλεσμα των υπηρεσιών μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη σας και σας υποσχόμαστε ότι θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Είμαστε στην διάθεση σας για να ακούσουμε και να ικανοποιήσουμε κάθε επιθυμία σας, ακόμη για τυχόν παραλήψεις μας. Σας δίνουμε την διαβεβαίωση ότι συνεχώς θα προσπαθούμε για την καλύτερη ποιότητα και ταχύτερη εξυπηρέτηση.

Τα ταπητοκαθαριστήρια Ο ΑΣΣΟΣ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με όλα τα μέλη να συμμετέχουν ενεργά επί μονίμου βάσεως όπου μαζί με μόνιμους συνεργάτες προσφέρουν μοναδικές υπηρεσίες.