Υπηρεσίες

Τίναγμα
Για μας είναι πολύ σημαντικό να απομακρύνουμε πρώτα από τα χαλιά σας – μοκέτες σας τα μικροσωματίδια που συσσωρεύτηκαν όλο τον χειμώνα όπως σκόνη χνούδια τρίχες και αλλά. Για αύτη την διαδικασία χρησιμοποιούμε ειδικό μηχάνημα τινάγματος ταπήτων
Αφαίρεση λεκέδων

Αφαιρούμε σχολαστικά όλους τους δύσκολους και επίμονους λεκέδες με ειδικά προϊόντα αφαίρεσης λεκέδων.

Πρόπλυση
Ψεκάζουμε το πέλος με καθαριστικό με ουδέτερο ph με ειδική τεχνολογία απόσμησης “ont” για αποτελεσματική εξουδετέρωση των δυσάρεστων οσμών απελευθερώνοντας ένα ευχάριστο άρωμα. Επίσης εξαλείφει αποτελεσματικά τους αλλεργιογόνους οργανισμούς εγκεκριμένο από τον οργανισμό woolsafe.
Καθαρισμός

Με το σύγχρονο πλυντήριο (μοναδικό στην δυτική Ελλάδα) βουρτσίζουμε τα χαλιά σας με τις ειδικές περιστροφικές βούρτσες οι οποίες δεν καταστρέφουν το πέλος των χαλιών με ειδικό πρόγραμμα ανάλογα την ποιότητα του χαλιού. Στεγνό η υγρό καθάρισμα και ξεπλένεται εφόσον έχει γίνει υγρό καθάρισμα .

Αφύγρανση

Η αφύγρανση του χαλιού με το ειδικό στιπτήριο αποβάλλονται τα νερά και το χαλί σας με 10% υγρασία οδηγείται στο στάδιο του στεγνώματος.

Στέγνωμα

Τα χαλιά στεγνώνουν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους μακριά από τις ακτίνες του ηλίου που προκαλούν αλλοίωση των χρωμάτων τους.

Αποθήκευση

Η αποθήκευση των χαλιών γίνετε σε ειδικό χώρο και ανάλογα με την ποιότητα και το μέγεθος του κάθε χαλιού, συσκευάζονται σε ειδικές σακούλες και τοποθετούνται σε ράφια μακριά από σκόνη και υγρασία. Σε κάθε χαλί τοποθετούμε ένα μοναδικό αριθμό barcode όπου μας επιτρέπει, να το παρακολουθούμε σε κάθε στάδιο της επεξεργασίας μέχρι και την επιστροφή του στον ιδιοκτήτη.